Website voor vakantiehuis op Ibiza

Ibiza Pool Villa San Rafael
Villa met zwembad
1xl heeft zojuist een website online geplaatst over een villa met prive zwembad op Ibiza. De site geeft een duidelijk beeld van het huis en bovendien kunnen (toekomstige) gasten eenvoudig zien of de villa in de door hun gewenste periode beschikbaar is.
Het huis, gelegen in het midden op het vakantie eiland Ibiza, is voorzien van alle gemakken die u bij een villa op Ibiza kunt verwachten zoals een moderne keuken, airconditioning, zonne terrassen, garage, wifi, satelliet televisie met Nederlandse zenders en een grote tuin met prive zwembad.
De website, www.ibizapoolvilla.com , is voorzien van een aantal landvlaggen waardoor deze beschikbaar is in verschillende talen met gebruik van google translate.

2 thoughts on “Website voor vakantiehuis op Ibiza

  1. Fam. van Tilrooy:

    Prachtig huis, zeer goed geoutilleerd. Werkelijk alles er op en er aan. Grote tuin met zwembad en lounge. Geheel afgescheiden dus de kids konden er veilig spelen. Betrouwbaar adres, echt aan te bevelen. Onze vakantie was er super!

  2. Luxe villa Ibiza:

    Net de site bekeken, en dat ziet er goed uit. Misschien zou er een iets duidelijker kaartje bij kunnen, waarop precies te zien is waar de villa ligt.
    Groetjes, Olivia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *