Wapwinkel de enige veilige wapshop

Met de voltooiing van het certificeren van Wapwinkel met een SSL certificaat, blijkt www.wapwinkel.nl de enige wapshop in Nederland en België waar je veilig en vertrouwd kunt winkelen op het internet. De wet stelt webwinkeliers verplicht om te zorgen voor een goede beschermen van de gegevens van haar klanten door de ingetikte gegevens te versleutelen vóórdat ze naar de server worden verstuurd waarop de webwinkel draait. Wapwinkel is de enige wapshop waarbij dat gebeurt met een 128 bits encypted versleuteling.

Een website die gebruik maakt van een dergelijke encrypte is te herkennen aan het protocol https:// in de url balk in plaats van http://
Gegevens van klanten zoals creditcard-, bank, en andere privé gegevens worden op deze manier dusdanig beschermd dat ze niet toegankelijk zijn voor derden als ze over het internet worden verstuurd. Met name in de branche waarin webwinkels als Wapwinkel opereren, stellen klanten hun privacy extra op prijs.

Wapwinkel is marktleider op het gebied van headshops, smartshops, paddoshops, seedshops, plasticshops, eroshops, growshops, labshops en testshops in Europa. Een volgende stap in de ontwikkeling van de succesvolle winkel is de lancering van de website in de Engelse en Spaanse taal.

Dit bericht is geplaatst in Webwinkels met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *