Wapwinkel blijft actueel

De drukbezochte webwinkel Wapwinkel is permanent onderhevig aan verbeteringen. Steeds worden servers sneller gemaakt en databases optimaal gehouden.

Grote update gepland

Voor de komende herfst staat er een zeer grote update van de winkel gepland. Deze update vindt iedere drie jaar plaats en de winkel krijgt dan meteen een nieuwe look. Weer gebruikersvriendelijker, nog sneller en met nog meer mogelijkheden. Wapwinkel innoveert.

Voorbereidingen

De voorbereidingen van deze update zijn al zo’n drie maanden op de achtergrond gaande. Verschillende mogelijkheden worden geïnstalleerd en getest, waarbij het vooral het gebruikersgemak en de snelheid is die een rol speelt in de keuzes.

Mobiele gebruikers

Omdat het overgrote deel van de klanten van Wapwinkel de website bezoekt met een mobiel device, ligt het accent bij deze grote update op het mobiele gebruikersgemak en de snelheid. Optimalisatie is het sleutelwoord.

Experts op alle gebieden

Op geen enkele manier wordt er bespaard bij het aangaan van nieuwe oplossingen en omdat er niet één partij is die alle kennis in huis heeft, worden er verschillende partijen in het proces betrokken. Denk daarbij aan server experts, experts op het gebied van de programmeertaal PHP en ook marketingdeskundigen.

Afronding voor de feestdagen

De complete update zal de eindfase ingaan net voor de feestdagen, waarbij de veelvuldig geteste update beschikbaar zal komen voor de klanten van Wapwinkel.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Webwinkels met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *