Ruimte voor verrassende websites en gastblogs

Omdat het uiteindelijk alleen maar de gebruikers van het internet ten goede komt, brengen we graag leuke websites aan de man. We nodigen daarom bezitters van originele en opvallende websites uit om een gastblog te schrijven.

Opvallen

Iedereen die op wil vallen met een website moet flink aan de bank. Google is de makkelijkste niet meer en zonder er keihard aan te trekken zal het voor de eindgebruiker lastig worden om jouw website terug te vinden. Maar als we elkaar een beetje helpen dan komen we al snel een eind verder.

Gastblog plaatsen

We bieden daarom bezitters van originele en opvallende websites de mogelijkheid om bij ons te schrijven over hun website. Uiteraard is dit op basis van het principe voor wat, hoor wat. Want ook wij hebben websites die we graag onder de aandacht van internetgebruikers brengen en daar hebben we dan jullie hulp weer voor nodig.

Zo’n 800 woorden

Gastblogs dienen netjes van opmaak te zijn en er dienen tenminste 800 woorden in te staan. Er zijn twee externe links toegestaan in je artikel en de plaatsing is zolang deze website bestaat.

Geen niche te gek

Door het algemene karakter van deze website en de domeinnaam is geen niche ons te gek. Je kunt dus schrijven over ieder onderwerp en dat maakt het voor jou in elk geval dus al wat makkelijker om een gastblog te schrijven.

Gastblog, succes

Linky.nl – Gratis links plaatsen, aanmelden en toevoegen.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *