PostNL maakt pakketten kwijt zonder vergoeding

PostNL maakt pakketten kwijt zonder enige verantwoording te nemen. Ze gaan simpelweg niet over tot vergoeding. De onderstaande mail komt over als “jammer joh”. Hoe lang blijft dit zo doorgaan bij dit autoritaire bedrijf? Of beter nog, hoe lang gaan wij hier mee door?

Naar aanleiding van de vermissing van uw zending, die u op 5-11-2013 aan **** ******* te Leuven heeft verstuurd, bericht ik u het volgende.

Om met zekerheid vast te kunnen stellen dat het pakket vermist is heb ik navraag gedaan bij alle afdelingen binnen ons bedrijf waar het pakket zich zou kunnen bevinden. Hieronder vallen onder meer het distributiecentrum waarvandaan het pakket wordt geleverd en de afdeling onbestelbare stukken. Dit onderzoek heeft echter geen positief resultaat opgeleverd. Voor het verlies en het hierdoor ontstane ongemak bied ik u mijn welgemeende excuses aan.

Ik kan u helaas geen schadevergoeding aanbieden omdat de vervoersvoorwaarden hier niet in voorzien en er ook geen verzekering is gekoppeld aan de door u gekozen wijze van verzending.

Ik hoop u hiermee naar tevredenheid te hebben geholpen en ge´nformeerd en sluit hierbij het onderzoek. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 bereiken op telefoonnummer 058 2 33 33 84 

Met vriendelijke groet, 

Geke van der Laan 	
Customer Service Medewerker 
Serviceteam Zakelijke Markt
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *