Patrick Schuurkamp, marktplaats oplichter

Oplichter waarschuwing. Eén van onze medewerksters plaatse onlangs op marktplaats een advertentie waarin ze wat spelletjes te koop vroeg voor haar Xbox 360. Al snel reageerden er veel mensen waaronder Patrick Schuurkamp. Niet meteen onder de naam Patrick, maar Rick. Het gebruikte emailadres was experiax10@ymail.com

Na zijn reactie bleek hij een spel en een wifi adapter te hebben die hij voor een schappelijke prijs wilde verkopen. In de vervolg correspondentie werd door Patrick Schuurkamp gebruik gemaakt van het emailadres pvds20@hotmail.com en noemde hij zich geen Rick meer maar Patrick.

Nadat de prijs was overeengekomen zou Patrick na betaling van € 50.- een spel en de wifi adapter opsturen. Helaas is dit nooit meer gebeurd en zoals te lezen is in dit topic op opgelichtopinternet.nl blijkt onze medewerkster niet de enige te zijn die is opgelicht door Patrick Schuurkamp.

Patrick gebruikt een ING bankrekening met het nummer 754875903  op naam van Schuurkamp in Epe en zegt te wonen aan de Markt nummer 73 in Epe.
Iedereen die dus wordt benaderd door Patrick Schuurkamp uit Epe (of een andere woonplaats) met emailadres pdvs@hotmail.com is gewaarschuwd!

Op Hyves is Patrick Schuurkamp ook te vinden: http://pvds20.hyves.nl/

Voor de internet nerds onder ons, Patrick Schuurkamp gebruikt het IP adres 84.80.227.227

Tegen Patrick Schuurkamp is aangifte gedaan bij de politie uiteraard.

4 thoughts on “Patrick Schuurkamp, marktplaats oplichter

 1. Peter:

  Hallo,

  Na ook te zijn opgelicht door P Schuurkamp heb ik de ABN AMRO bank om het adres gevraagd bij de rekening.

  Het is niet de markt??
  Misschien kun je er wat mee;

  P Schuurkamp
  Tongerenseweg 126-153
  8162 EPE

  Groet,
  Peter

 2. anoniem:

  Hij woont in lelystad

 3. Opgelicht door Rick:

  Ook ik ben er ingetrapt, bij deze Rick. Volgens hem zelf woont ie in Roermond en werkt ie rond Eindhoven. Dit is zijn telefoonnummer: 06-45279217 bel hem zo veel je wil, want hij verdiend wel een terugpak actie.
  Ik had een autoradio gekocht die in onze auto paste, en zou worden opgestuurd, verder niks meer gehoord. Daarna heb ik zijn andere advertenties opgezocht en ben ik onder een andere naam gaan mailen. En toen had ik binnen een kwartier reactie. Na wat heen en weer mailen kreeg ik zijn nummer los: 06-4527917 (bel hem vooral op!) en enorme kletsverhalen dat ie niet thuis kon afspreken omdat ie bij iemand zwart in onderhuur zou zitten, en zelfs geen dates mocht ontvangen. Hij zou een Wii te koop hebben staan en deze zou die dan meenemen in zijn auto. Ik moest dan aangeven waar ik wilde afspreken, en toen dacht ik alleen maar, hoe stom heb ik kunnen zijn!
  Hij gebruikt ook bij mij zijn mail PVDS20@hotmail.com
  Zijn rekeningnummer is
  heeft u ook een plaats naam? nl83ingb0754875903 op naam van Schuurkamp.

  Lees je dit bericht voordat je geld over maakt? Doe het niet!!! Dit is een keiharde oplichter!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *