Patrick Schuurkamp, marktplaats oplichter

Oplichter waarschuwing. Eén van onze medewerksters plaatse onlangs op marktplaats een advertentie waarin ze wat spelletjes te koop vroeg voor haar Xbox 360. Al snel reageerden er veel mensen waaronder Patrick Schuurkamp. Niet meteen onder de naam Patrick, maar Rick. Het gebruikte emailadres was experiax10@ymail.com

Na zijn reactie bleek hij een spel en een wifi adapter te hebben die hij voor een schappelijke prijs wilde verkopen. In de vervolg correspondentie werd door Patrick Schuurkamp gebruik gemaakt van het emailadres pvds20@hotmail.com en noemde hij zich geen Rick meer maar Patrick.

Nadat de prijs was overeengekomen zou Patrick na betaling van € 50.- een spel en de wifi adapter opsturen. Helaas is dit nooit meer gebeurd en zoals te lezen is in dit topic op opgelichtopinternet.nl blijkt onze medewerkster niet de enige te zijn die is opgelicht door Patrick Schuurkamp.

Patrick gebruikt een ING bankrekening met het nummer 754875903  op naam van Schuurkamp in Epe en zegt te wonen aan de Markt nummer 73 in Epe.
Iedereen die dus wordt benaderd door Patrick Schuurkamp uit Epe (of een andere woonplaats) met emailadres pdvs@hotmail.com is gewaarschuwd!

Op Hyves is Patrick Schuurkamp ook te vinden: http://pvds20.hyves.nl/

Voor de internet nerds onder ons, Patrick Schuurkamp gebruikt het IP adres 84.80.227.227

Tegen Patrick Schuurkamp is aangifte gedaan bij de politie uiteraard.