Ibiza partytickets online bestellen

Vroeger kocht je als je uitging een kaartje aan de kassa van de club waar je naar toe ging. Dat is echter al lang geleden, en zeker op Ibiza. Op het Spaanse vakantie eiland koop je clubtickets van tevoren bij één van de vele voorverkoop adressen. Toch koop je hier slechts normale tickets. Met deze reguliere tickets mag je aansluiten op de vaak enorme rijen. Bij feesten waarbij Tiesto draait bijvoorbeeld is het geen uitzondering om 2 uur in de rij te staan. En dat wil natuurlijk niemand!

Met de komst van E-tickets is hierin verandering gekomen. Wie online (veilig) E-tickets koopt, geniet meestal het voordeel dat je naar binnen kunt via een andere ingang waar de rijen stukken korter zijn, of geheel niet bestaan.Vaak wordt er bij de aanschaf van een E-ticket ook nog eens een drankje gratis wegegeven. Naar keuze… en dat maakt het extra interessant want drankjes in de clubs op Ibiza zijn aardig prijzig.

1xl voorziet in de online verkoop van clubtickets voor alle clubs op Ibiza zoals bijvoorbeeld Pacha, Space, Privilege, Amnesia, maar ook voor bootparties en andere evenementen op Ibiza kan je op onze nieuwe website tickets kopen. Met veilige betaalmethoden en gegarandeerde entree bij feesten zoals F*ck me i’m famous, Armin Only, We Love Space, Supermartxe, enzovoort.

Bezoek www.ibiza2012.nl om te zien of jouw favoriete feest op Ibiza er bij staat!

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *