Ibiza boat party

Ibiza BoatpartyIn opdracht van Blutz heeft 1xl de website www.ibizaboatparty.nl geregistreerd en ingericht. Op de website wordt door Blutz een event aangeboden op Ibiza. Om tickets voor het event online te kunnen verkopen is er een koppeling gemaakt naar de betaalprovider Multisafepay.

We citeren van de website:
Beleef dé ultieme party op Ibiza, Colors Ibiza Boat Party 2012!
Vanuit de haven van Ibiza ga je met stampende trancebeats de zee op om een adembenemende zonsondergang te beleven. Diverse grote dj namen zullen op de boot aanwezig zijn en hun draaikunsten aan boord ten gehore brengen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van Andy Moor, Lange, Sean Tyas, Matt Darey, Solarstone, Super8 & Tab, Darude, Daniel Kandi, First State of Alex Kunnari?
Stuk voor stuk namen die garant staan voor eendaverende set.
Maar als de boot eenmaal terug is in de haven dan is jouw feestje nog niet over, want jouw bootparty ticket is geldig voor nog twee andere feesten. Op maandagavond mag je op vertoon van je ticket ook gratis naar Ibiza Calling in de beroemde club Space. Dit event wordt gehost door Wally Lopez en Roger Sanchez, ook niet de minsten dachten wij…
En alsof het allemaal niet op kan, mag je op dinsdag nadat je een cd hebt ontvangen van het feest Colors in Es Paradis, de club naar binnen als V.I.P. Niet in de rij, maar een speciale ingang speciaal voor VIPs. De prijs van dit hele pakket kost jou slechts € 45.- als je je tickets online bestelt.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *