Mobiele toegankelijkheid Wapwinkel

Wapwinkel mobiel toegankelijk

Wapwinkel test de komende 2 weken een geautomatiseerde mobiele omgeving. De website zal automatisch het soort toestel herkennen en daarop de benodigde browser aanpassen. Zo zullen Apple iPhone en iPad gebruikers een andere website voorgeschoteld krijgen dan bezitters van een Windows mobile of een Android toestel. Uiteraard zullen reguliere internet gebruikers die op hun pc Google Chrome, Firefox of Internet Explorer gebruiken niets merken van deze switch.

Het toenemende aantal mobiele gebruikers heeft Wapwinkel er toe doen bewegen om de site ook voor deze snel groeiende groep toegankelijk te maken. Door het automatiseren van het proces waarin de winkel automatisch het toestel herkent, zijn vreemde extensies zoals .mobi of subdomeinen zoals m.wapwinkel.nl overbodig geworden en hoeft de eindgebruiker uiteindelijk maar één naam te onthouden en dat is Wapwinkel.

Met de automatisering, die naar verwachting over ongeveer twee weken afgerond zal zijn, is www.wapwinkel.nl de eerste wapshop ter wereld die ook volledig mobiel toegankelijk is, ongeacht de gebruikte browser en het gebruikte platform.

 

Dit bericht is geplaatst in Webwinkels met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *