1XL hoogste bieder op mannitol.nl

Mannitol zoetstof

Binnenkort www.mannitol.nl

In een onlangs gehouden domeinveiling is 1xl de hoogste bieder gebleken. Het domein www.mannitol.nl is hierdoor van eigenaar gewisseld en toegevoegd aan de reeks domeinen die ons bedrijf al in het beziet heeft.

Op korte termijn zal het domein worden verhuisd naar één van onze servers en worden voorzien van content. Mannitol is de meest verkochte zoetstof in ons land en wordt door een webwinkel van ons verkocht. De content zal alle technische informatie met betrekking op de stof gaan voeren.

Van wikipedia:
Mannitol is een polyol (of suiker-alcohol) die wordt gebruikt als natuurlijke zoetstof, antiklontermiddel en vulstof.Mannitol is een natuurlijke zoetstof met 0,7 keer de zoetkracht van suiker. Het komt voor in allerlei soorten planten (vooral zeewieren) en heeft een zoete smaak, zonder bijsmaak. Mannitol wordt gebruikt in allerlei voedingsmiddelen. Behalve als zoetstof wordt het vaak ook gebruikt omdat het een betere structuur geeft aan bepaalde voedingsmiddelen en het uitdrogen ervan kan voorkomen.Bij overmatig gebruik (gemiddeld meer dan 15 gram per dag) kan mannitol laxerend werken.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *