Droogijsstralen bij Iceblaster

Onderhoud en SEO en SERP voor de website www.iceblaster.nl

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Ruimte voor verrassende websites en gastblogs

Omdat het uiteindelijk alleen maar de gebruikers van het internet ten goede komt, brengen we graag leuke websites aan de man. We nodigen daarom bezitters van originele en opvallende websites uit om een gastblog te schrijven.

Opvallen

Iedereen die op wil vallen met een website moet flink aan de bank. Google is de makkelijkste niet meer en zonder er keihard aan te trekken zal het voor de eindgebruiker lastig worden om jouw website terug te vinden. Maar als we elkaar een beetje helpen dan komen we al snel een eind verder.

Gastblog plaatsen

We bieden daarom bezitters van originele en opvallende websites de mogelijkheid om bij ons te schrijven over hun website. Uiteraard is dit op basis van het principe voor wat, hoor wat. Want ook wij hebben websites die we graag onder de aandacht van internetgebruikers brengen en daar hebben we dan jullie hulp weer voor nodig.

Zo’n 800 woorden

Gastblogs dienen netjes van opmaak te zijn en er dienen tenminste 800 woorden in te staan. Er zijn twee externe links toegestaan in je artikel en de plaatsing is zolang deze website bestaat.

Geen niche te gek

Door het algemene karakter van deze website en de domeinnaam is geen niche ons te gek. Je kunt dus schrijven over ieder onderwerp en dat maakt het voor jou in elk geval dus al wat makkelijker om een gastblog te schrijven.

Gastblog, succes

Linky.nl – Gratis links plaatsen, aanmelden en toevoegen.

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Iceblaster, droogijsstralen op locatie

Met ingang van 1 september aanstaande zal Iceblaster van start gaan. Iceblaster is het eerste bedrijf in Nederland dat geheel mobiel op locatie kan droogijsstralen. Speciaal voor deze dienst is een auto ingericht die alle apparatuur aan boord heeft om straalopdrachten op iedere locatie uit te kunnen voeren.

1XL maakte de website, www.iceblaster.nl

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Nieuw leven voor Wapexpress

Nadat de website www.wapexpress.nl een tijdje heeft stilgelegen is er nieuw leven in geblazen. Deze met WordPress gemaakte website is het blog van de bekende webwinkel www.wapwinkel.nl. Wapexpress brengt dagelijks opvallend of opmerkelijk nieuws met een knipoog.

Er is bewust gekozen voor een eenvoudig thema en zo weinig mogelijk plugins, om de website overzichtelijk maar vooral snel te houden. Om Wapexpress meer bekendheid te geven is er een ondersteunende Facebook pagina, een link vanaf Wapwinkel en wordt de website de komende twee maanden prominent bovenaan de wekelijkse nieuwsbrief van Wapwinkel genoemd. In amper een maand tijd leverde dit op Facebook al meer dan 700 likes op.

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Domeinnamen in verkoop

1XL verkoopt een aantal topdomeinen. De prijzen zijn exclusief b.t.w.

internethuisarts.nl (sinds 2004!), prijs 7.500.-
zelfhulpmedicijnen.nl (sinds 2004!), prijs 7.500.-
nachtloket.nl , prijs 1.500.-
kunsttekoop.nl , prijs 7.500.-
shortrally.nl , bieden!
erectiepil.com , 1.500.-
internetbakker.nl , 500.-
weekendarts.nl , 3.500.-

Geplaatst in Te koop | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Drechtsteden portaal

1xl is in januari een portaal gestart over de Drechtsteden gemeenten. Op de website is het laatste nieuws te volgen en er staat veel informatie op over de Drechtsteden.

Er is gekozen voor de Drechtsteden en dat is op zich niet nieuw. Wat wel nieuw is, is de aanpak en de frisse manier waarop de items worden aangepakt. Vanaf maart 2017 zullen er ook restaurants bezocht worden die dan een uitgebreide recensie krijgen van het team.

Bovendien is er een volledig geautomatiseerde agenda op de gebiste terug te vinden waarin alle culturele, muzikale en theater voorstellingen uit de regio te vinden zijn met dagelijkse updates.

Geplaatst in Activiteiten | Een reactie plaatsen

Drugsnieuws actief

Na een lange winterslaap van ongeveer twee jaar is het domein www.drugsnieuws.nl weer opnieuw in gebruik genomen door ons. De website voorziet lezers dagelijks van alle nieuwtjes over drugs vanuit Nederland en Belgi.

De bedoeling is om uiteindelijk een platform te creren waarop adverteerders terecht kunnen die bij grote websites zoals Google en Facebook geweigerd worden om hun content, zoals leveranciers van CBD producten of wietzaden.

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Uitbreiding Afarma

De website Afarma is voorzien van een nieuwe template. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen geweest in het betaalsysteem waardoor klanten uit Belgi worden voorzien van nog meer afreken mogelijkheden. Ter ondersteuning van de website is er een google campagne gestart om extra verkoop te genereren. Afarma verkoop medische supplies aan kleine en grote afnemers.

www.afarma.nl

Geplaatst in Activiteiten, Webwinkels | Getagged , | Een reactie plaatsen

Earthquake verkoopt Ibizavandaag

Ibiza gids

Ibizagids.nl

Earthquake heeft het Ibizavandaag netwerk verkocht. Vanaf eind december 2016 zullen de websites, domeinnamen en andere zaken die toebehoorden aan het netwerk van Ibizavandaag over gaan naar de nieuwe eigenaar, Ibiza Media Groep B.V. in Amsterdam. Het is niet bekend of de websites op dezelfde voet zullen worden voortgezet door de nieuwe eigenaar.

Ibizavandaag was de eerste Nederlandstalige website die lezers uit Nederland en Belgi dagelijks nieuws bracht vanaf het eiland. Daarnaast werden lezers voorzien van party reviews en restaurant recensies en vele vele tips. De website groeide, samen met de Facebook groep Nederlanders op Ibiza uit tot de allergrootste en liet de concurrentie ver achter zich. Ibizavandaag werd opgericht in juni 2012 door Earthquake.

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , | Een reactie plaatsen

Migratie twee websites

In opdracht van Wapwinkel zullen wij een samensmelting gaan realiseren tussen het blog wapexpress.nl en de webwinkel wapwinkel.nl.

Na de samensmelting zijn de blogs voortaan te lezen in de website wapwinkel.nl. Doel is het nog verder optimaliseren van de website voor betere zoekresultaten binnen google. Op de website van het blog zijn de afgelopen jaren een kleine 2.000 artikelen verschenen die gerelateerd zijn aan de producten bij Wapwinkel.

Geplaatst in Activiteiten | Getagged , , | Een reactie plaatsen